Pesmet Italian De Casa

loading...
100_9841
Pesmet Italian De Casa – De câte ori îmi rămâne pâine și nu se mai mănâncă,pentru că s-a întărit nițel, o tai bucațele mici și o pun pe un ziar,sus pe bufet,să se usuce bine,acoperită cu șervețele de bucătărie.Apoi o depozitez într-o pungă,în bufet,ferită de umezeală.Când s-a adunat cam juma’de pungă,o trec prin mașină de tocat,cu sita mică. Azi,când m-am hotărât să pun rețeta pe blog,am pus-o pe fiimea la treaba :)))

100_9772
Deci,fac acest Pesmet Italian De Casa de câțiva ani,de când am descoperit la tv ,programul TLC si am tot urmărit emisiunile lui Buddy Valastro, „furând” câteva rețete si secrete,de la el.Cum spunea și el,cantitățile,nu-s exacte..ci ,la ochi,după gustul fiecăruia. Eu ,am încercat aici, să măsor cu lingura,pentru a vă da seama ,mai bine.
La un castron de Pesmet măcinat(cam 5-600g) ,am adăugat :

 

3 linguri (lg)cu vârf de pătrunjel uscat
3 linguri (lg)cu vârf de parmezan ras fin
2 linguri (lg)de usturoi pudră ( merge și granulat)
1/2 lingură (lg) piper proaspăt măcinat
1/2 lingură (lg) sare fină

Am amestecat totul bine și am pus într-o caserolă închisă ermetic,la frigider. Scot doar când am nevoie să folosesc pesmet ( orice fel de șnițele sau mâncăruri la cuptor,cu forma tapetata cu pesmet) .Dă un gust minunat oricărui preparat ( eu îl folosesc inclusiv la parmiggiana de vinete) Voi puteți adăuga și alte condimente,după gust (curcuma,boia dulce,ghimbir pudră)

Bon appétit !!!

Pesmet Italian De Casa1

Ardei Gras In Otet Monique
Gem Fara Zahar de Pere-Prune Si Piersici
(Visited 1.324 times, 1 visits today)
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Pesmet Italian De Casa
Publicat Pe:
Timp Preparare:
Voturi :
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)
loading...
Comentează și tu!